Kareena Kapoor vereeuwigd in was

Vorige week meldde Bollywood Blog dat Kareena Kapoor hoogstwaarschijnlijk in navolging van Aishwariya Rai de volgende actrice uit Bollywood wordt met een wassenbeeld.Het afgelopen weekend heeft Madame Tussauds dit nieuws bevestigd.

Kareena Kapoor wordt vereeuwigd als wassenbeeld en zal deel uit maken van een nieuwe Bollywoodtour-ervaring, waar het wassenbeeldenmuseum momenteel mee bezig is.

Kareena Kapoor vereeuwigd in was
“We zijn verheugd om de spannende nieuwe Madame Tussauds Bollywoodervaring aan te kondigen en te bevestigen dat Kareena Kapoor de volgende Indiase actrice is die vereeuwigd wordt in was,” zegt Nicky Marsh, hoofd van de afdeling Global Marketing bij Madame Tussauds.

Kapoor’s wassenbeeld is de zesde naast de andere grote namen uit de Indiase cinema als Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai, Hrithik Roshan, Salman Khan en Amitabh Bachchan.

Wassenbeeld van 170.000 Euro
De actrice heeft in Mumbai gesproken met het creatieve team van Madame Tussauds. Zij namen honderden nauwkeurige metingen en maakten een catalogus van referentiefoto’s. Kapoor zal nauw betrokken zijn bij de selectie van de pose en styling van de algehele look, die haar zal laten zien in glamoureuze rode loper-look. Het maken van het wassenbeeld neemt vier maanden in beslag en kost ongeveer 170.000 Euro.

Madame Tussauds Bollywoodtour
De Bollywoodtour zal diverse Madame Tussauds musea wereldwijd langsgaan en open dit najaar in het nieuwe Madame Tussauds in Blackpool. De Bollywoodtour zal te zien zijn in Azië, Amerika en Europa na de première in Madame Tussauds nieuwste locatie in Blackpool, Engeland.

“Wij hebben een jarenlange band met de Indiase filmindustrie en de diverse wassenbeelden van Bollywoodsterren waren al eens te bezichtigen in diverse musea over de wereld, variërend van Londen tot aan New York. Met deze nieuwe ervaring hopen we nog meer fans de kans te geven om hun favoriete sterren als Kareena te zien, als we de wereld rondreizen.” De fans krijgen een kans om hun favoriete sterren te zien, maar ze kunnen ook participeren in enkele extra interactieve thema-elementen.

De Bollywoodtour gaat in september van start in Madame Tussauds in Blackpool. In januari verhuizen de beelden naar Bangkok en van daar uit naar Hong Kong, Hollywood, Las Vegas, Washington DC, Berlijn, Amsterdam, Wenen en tenslotte Londen. De beelden zullen op elke locatie ongeveer 12 weken te zien zijn. De exacte route en details worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Houd Bollywood Blog dus goed in de gaten voor de data voor Amsterdam.

Lees ook:Wassenbeeld Kareena Kapoor onthuld op 27 oktober
Lees ook:Exclusieve foto’s: Kareena’s wassenbeeld
Lees ook:Krijgt Kareena Kapoor een wassenbeeld?
Lees ook:Exclusieve foto’s: Madhuri Dixit onthult wassenbeeld in Londen
Lees ook:Madame Tussauds Londen onthult wassenbeeld Katrina Kaif op vrijdag 27 maart

2 reacties op “Kareena Kapoor vereeuwigd in was

  1. Malika

    YES! In Amsterdam :D haha eindelijk :P

      /   Beantwoorden  / 
    1. Charla

      Ik wilde net een reactie geven op jou vorige berichtje.. maar je was me voor. ;-)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.