Rani Mukherjee zou een Oprah Winfrey Show willen presteren

Rani-Mukherjee-pinkVeel acteurs en actrices, waaronder Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Aamir Khan, Salman Khan en Shilpa Shetty, maakten de afgelopen jaren hun intrede op televisie als presentator of jurylid.

Ook actrice Rani Mukherjee deed dit als jurylid voor het programma Dance Premier League. Maar de actrice zou heel graag willen presenteren.

Mukherji vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van alles wat zich afspeelt op het gebied van film en televisie. Ze heeft echter wel een wens. Ze zou graag een show als The Oprah Winfrey Show willen presenteren.

“Ik sta open voor alles (op TV), maar ik zou heel graag een show als The Oprah Winfrey Show willen presenteren. Ieder onderwerp komt voorbij, je ontmoet verschillende mensen uit verschillende lagen van de bevolking en voert gesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik denk dat het een geweldige show zal zijn.”

De Oprah Winfrey Show was een van de meest populairste programma’s wereldwijd. De show is zeer invloedrijk, vooral bij vrouwen.

De 36-jarige actrice is van mening dat het belangrijk is om op de hoogte te zijn op het gebied van films en televisie. “Ik kijk tv wanneer ik er tijd voor heb. Film of tv werkt vaak als stress-buster.”

Lees ook:Abhishek Bachchan en echtgenote bij Oprah
Lees ook:Foto’s en video: Bollywood ontmoet Oprah Winfrey
Lees ook:Abhishek Bachchan gaat presenteren
Lees ook:Excel Entertainment wil ook tv-wereld veroveren
Lees ook:Juhi Chawla in Hollywoodfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.