Juhi Chawla in Hollywoodfilm

juhi-chawla_Actrice Juhi Chawla speelt een rolletje in de nieuwe film van de Oscarwinnende regisseur Lasse Hallstrom.

De film, getiteld The Hundred Foot Journey, wordt geproduceerd door Steven Spielberg , Oprah Winfrey en Julia Blake en is gebaseerd op de bestseller van Richard C Morais. De film heeft in de hoofdrollen Helen Mirren en Om Puri.

Chawla speelt de vrouw van Om Puri. Het is geen grote rol en de actrice heeft haar werk in drie dagen afgerond. De opnames vond ze “spannend en anders”.

Ook producent Spielberg was bij de opnames in India aanwezig en Chawla omschrijft hem als een aardige man die duidelijk weet wat hij wil. “Van ET tot Jurrasic Park, van Back to the Future tot Schindler’s List, al zijn films hebben een magische kwaliteit die je keer op keer blijft fascineren”, aldus de 45-jarige actrice.

Ze geeft toe dat ze twijfelde om de film tekenen, maar waagde de gok omdat het project geassocieerd is met namen als Spielberg , Oprah, Lasse en Om Puri.

“Toen mijn zoon Arjun (10 jaar)  hoorde dat ik bezig was met een Hollywood-film , vroeg hij me of het een project was van DreamWorks Studios? Wow, ik wist niet eens dat hij DreamWorks kende!” lacht ze.

Preview
The Hundred Foot Journey vertelt het verhaal van een Indiase familie die na een “ongelukje”  besluiten te settelen in een dorp in het zuiden van Frankrijk . Ze openen een Indiaas restaurant tegenover een Frans restaurant met Michelin-ster gerund door Madame Mallory, gespeeld door Helen Mirren. Dit leidt tot een culinaire oorlog .

De film staat gepland voor een release in 2014.

Lees ook:Juhi Chawla’s broer overleden
Lees ook:Bollywoodacteurs in een Spielberg film?
Lees ook:Dreamworks presenteert de animatiemusical: Monkeys of Bollywood
Lees ook:Rohan Chand als Mowgli in The Jungle Book: Origins
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Juhi Chawla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.