Madame Tussauds Londen onthult wassenbeeld Katrina Kaif op vrijdag 27 maart

KatrinaMT-1Madame Tussauds Londen mag een nieuwe ster toevoegen aan hun Bollywoodcollectie.

Na Amitabh Bachchan, Aishwarya Rai, Shah Rukh Khan, Salman Khan, Hrithik Roshan, Madhuri Dixit en Kareena Kapoor is het aanstaande vrijdag tijd voor de onthulling van het wassenbeeld van actrice Katrina Kaif.

Het zou wel leuk zijn
“Madame Tussauds behoort tot een van de populairste toeristische attracties in Londen. Ik kon het nauwelijks bevatten dat ik was gevraagd. Maar je hoort natuurlijk wel dat Amiji, Salman, SRK, Aishwarya, Madhuri en Kareena wassenbeelden hebben en ergens denk je wel ‘dat zou leuk zijn’ en dan komt die dag…, aldus Kaif die niet kan wachten om zichzelf te ontmoeten.

“Drie van mijn zussen wonen in Londen. Zij hebben ook kinderen, dus voor hen is het ook heel speciaal. Het moment dat het nieuws uitkwam werd ik overspoeld met berichten van hen dat ze allemaal komen.”

Vorig jaar vroeg het wereldberoemde museum aan het publiek welke ster zij vereeuwigd wilden zien als wassenbeeld. Terwijl Priyanka Chopra en Deepika Padukone ook een grote kans maakten, ging de eer uiteindelijk naar Kaif.

Terwijl Madhuri Dixit en Aishwariya Rai kozen voor een normale pose gaf Kaif de voorkeur aan een danspose. Aangezien de actrice veel populaire hitnummers heeft (Sheila Ki Jawaani, Chikini Chameli Mashallah) is het maar gissen voor welke pose uiteindelijk is gekozen.

Vrijdag 27 maart treed Kaif dus toe tot de elite van Bollywoodsterren in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.

Lees ook:Exclusieve foto’s: Madhuri Dixit onthult wassenbeeld in Londen
Lees ook:Katrina Kaif krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds
Lees ook:Exclusief! Madhuri Dixit krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds
Lees ook:Wassenbeeld Kareena Kapoor onthuld op 27 oktober
Lees ook:Krijgt Kareena Kapoor een wassenbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.