Preview: Jaane Kahaan Se Aayi Hai (9 april 2010)

jksah1People Tree Films Private Limited en Warner Bros presenteren de fantasierijke, romantische komedie Jaane Kahaan Se Aayi Hai met in de hoofdrollen Ritesh Deshmukh, Jacqueline Fernandez,  Ruslaan Mumtaz, Vishal Malhotra, Sonal Sehgal, Satish Shah, & Supriya Pilgaonkar.

Preview
Raajesh Paarekh (Ritesh Deshmukh) is een jongeman die in zijn eigen wereld op zijn ware geliefde wacht. Dan komt hij Tara (Jacqueline Fernandez) tegen. Maar Tara komt niet uit de buurt, maar van Venus. Ze landt op aarde en is op zoek naar liefde. Ze raakt bevriend met de geboren mislukkeling Raajesh die ook erg ongelukkig is en zijn droomvrouw maar niet kan vinden. Hij helpt Tara in haar zoektocht naar ware liefde.

Jaane Kahan Se Aayi Hai is een grappig, gek en hartverwarmend liefdesverhaal dat simpelweg de grenzen van de wereld overschrijdt.

Deze fantasiefilm wordt geregisseerd door Milaap Zaveri, die met deze film zijn regiedebuut maakt. Hij schreef eerder de scenario’s van onder andere Jhankaar Beats, Masti en Heyy Babyy.

Lees ook:Exclusieve Trailer: Jaane Kahan Se Aayi Hai
Lees ook:Exclusieve trailer: Nacha Mein (Jaane Kahan se Aayi Hai)
Lees ook:The Making Of: Anarkali Disco Chali (Housefull 2)
Lees ook:John, Imran en Genelia in Abbas Tyrewala’s Jaane Kya Tune Kahi
Lees ook:Video: The Making of Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.