John, Imran en Genelia in Abbas Tyrewala’s Jaane Kya Tune Kahi

Abbas TyrewalaZijn tweede film Jhootha Hi Sahi is nog niet eens uit en regisseur Abbas Tyrewala is nu al gestart met de voorbereidingen voor zijn volgende film met de titel Jaane Kya Tune Kahi. Dit is zijn derde film en daarmee maakt hij zijn romance triologie compleet, aldus Tyrewala.

Jaane Tu Ya Jaane Na vertelde het verhaal over een eerste liefde op school, Jhootha Hi Sahi gaat over een liefde tussen mensen die net aan hun eerste baan beginnen en de echte wereld instappen. Tyrewala is van plan om met zijn derde film Jaane Kya Tune Kahi weer een stap verder te gaan naar een meer volwassen liefdesverhaal.  

Vertrouwde cast
En de cast voor zijn derde film is ook niet mis. Hij brengt namelijk de cast van zijn eerste twee films gewoon bijelkaar. Imran Khan en Genelia D’Souza (zijn sterren uit Jaane Tu Ya Jaane Na) en John Abraham ( uit Jhootha Hi Sahi) spelen de hoofdrollen in Jaane Kya Tune Kahi.

Tyrewala is al begonnen met het schrijven en ontwikkelen van het script. Ook de pre-productie is al van start. De regisseur lijkt een affiniteit te hebben voor film over de romantiek dat zich ontwikkelt binnen een groep vrienden. 

J brengt geluk?
Sommige mensen in de filmindustrie hebben een voorkeur om hun filmtitels te laten beginnen met één bepaalde letter en daar mogen we Tyrewala ook bij rekenen. Al zijn films beginnen met de letter J, en een andere overeenkomst is dat het allemaal het titels betreffen van populaire liedjes van vroeger.

Lees ook:John Abraham onthult Jhootha Hi Sahi poster
Lees ook:Preview: Jhootha Hi Sahi (22 oktober 2010)
Lees ook:1-800 Love release op 15 oktober
Lees ook:John Abraham is een leugenaar!
Lees ook:Golmaal 3 met Diwali in de bioscoop

Eén reactie op “John, Imran en Genelia in Abbas Tyrewala’s Jaane Kya Tune Kahi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.