Juhi Chawla gestressed over comateuze broer

Juhi Chawla’s broer Bobby ligt sinds vorig jaar in een coma. De actrice kan het niet meer verdragen om haar broer in zo’n toestand te zien.

Bobby, CEO van Shah Rukh Khan’s productiebedrijf Red Chillies Entertainment, kreeg in augustus vorig jaar een beroerte tijdens een etentje en ligt sindsdien in een coma.

Op Twitter deelde Chawla haar frustratie en verdriet. “Ik ben nu in het Ambani ziekenhuis om een arts te ontmoeten en ik heb gewoon het lef niet om naar mijn broer te gaan…”

Hij ligt nog steeds in de Intensive Care Unit…En ik zat in de gebedsruimte beneden…Ik heb gehuild en gehuild en God gesmeekt om mijn broer een nieuw leven te geven, maar hij ligt hier nog steeds….ik ben zo bang om hem te zien…”

Ik ben in de gebedsruimte omringd door al die foto’s van God….maandenlang heb ik gehuild, stak ik diya’s en smeekte en smeekte… waarom geen genade? niet voor mij maar voor mijn broer… waarom hij? En als God het wil….kan hij hem uit zijn lijden verlossen… waarom laat hij hem hangen tussen leven en dood?

Lees ook:Juhi Chawla’s broer overleden
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Dimple Kapadia
Lees ook:Trailer: Bobby Jasoos (4 juli 2014)
Lees ook:Bobby Singh overleden
Lees ook:Shruti Haasan is bijna blind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.