Introducing Saqib Saleem

Saqib Saleem is een van de hoofdrolspelers uit de film Mujhse Fraandship Karoge, welke vanaf morgen wereldwijd wordt uitgebracht.

Saleem heeft geen filmstudie achter de rug, niemand in zijn familie heeft iets met acteren, maar toch was acteren het enige wat hij wilde doen. En het is hem nog gelukt ook…. maar hoe?

Ik wil acteren
Saleem is afkomstig uit Delhi, waar zijn vader een succesvol restaurantketen genaamd Salleel’s runt. Saleem was nooit een leergierig type, dus besloot hij om te gaan werken bij zijn vader. Dit deed hij ongeveer acht maanden land. Al snel werd hij moe van al dat eten om zich heen en besefte hij zich steeds meer dat zijn hart niet lag bij het runnen van een restaurant. Hij wilde acteren. Zijn vader gaf hem 1 jaar de tijd om deze droom van hem werkelijkheid te laten worden. Dat liet Saleem zich geen tweede keer zeggen.

Hij verhuisde naar Mumbai en deed verschillende audities, waaronder voor Yash Raj Films. Hij verscheen in een aantal commercials van Pepsi (samen met Ranbir Kapoor), Tata Docomo, KFC, Sprite en Bar One.

Mijn debuut met YRF
Zijn vader zocht zijn zoon vaak op in Mumbai. En op een dag reed hij met zijn vader in Mumbai en passeerde hij het YRF kantoor. Hij stopte de auto en zei tegen zijn vader dat zijn eerste film een productie van Yash Raj Films zou zijn. Dat is de droom van iedere acteur, hoor ik je al denken, maar voor deze jongen is die droom werkelijkheid geworden met Mujhse Fraaandship Karoge. Ironisch genoeg is zijn personage in de film geobsedeerd door eten.

Lees ook:Saqib over zijn ontmoeting met Ranbir Kapoor
Lees ook:YRF jeugddivisie Y-Films start met 3 nieuwe films
Lees ook:Rishi Kapoor, Ayushmann Khurrana en Sonam Kapoor in nieuwe YRF productie
Lees ook:“Dhobi Ghat gaat over mij en mijn dromen”
Lees ook:Regisseur teleurgesteld met obsessie over bikini-scene”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.