Saqib over zijn ontmoeting met Ranbir Kapoor

Saqib Saleem was gewoon een jongen uit Delhi met een grote droom: acteur worden. Op een dag pakt hij zijn koffers en reist af naar Mumbai waar hij van zijn droom werkelijkheid kon maken. En dat is gelukt!

Maar voordat hij een van de hoofdrollen in de film Mujhse Fraaandship Karoge kreeg, was hij als model regelmatig te zien in commercials. En in een van deze commercials stond hij ineens oog in oog met Ranbir Kapoor. En dat was een ervaring om nooit te vergeten.

Saleem zegt: “Er zijn veel momenten die erg waardevol zijn geweest in voorbereiding op mijn acteercarrière. Ik kende helemaal niemand hier en alles wat ik had was mijn ervaring. Maar een van die momenten die ik mij duidelijk herinner is mijn ontmoeting met Ranbir Kapoor.”

Ranbir introduceerde zichzelf
“Dit was kort na mijn aankomst in Mumbai. Ik had een rol gekregen in een commercial van een bekend frisdrankmerk met Ranbir Kapoor in de hoofdrol. Ik was een beetje nerveus. Hoe zal ik mij voorstellen als hij op de set komt? Zal hij ons opmerken? En terwijl wij druk bezig waren met de voorbereidingen voor de opnames, kwam hij binnenlopen. Hij introduceerde zichzelf en was erg geïnteresseerd in ons. We hadden echt een geweldige tijd op de set. Die dag heb ik begrepen, dat die mensen die werkelijk iets hebben bereikt in hun leven, met beide benen op de grond staan. Het was voor mij een verrijkende ervaring als acteur.”

Lees ook:Introducing Saqib Saleem
Lees ook:SRK: “Ra.One is voor mij een droom die uitkomt”
Lees ook:Exclusief! Ranbir Kapoor’s wereldtour komt eraan
Lees ook:Kareena Kapoor praat mond voorbij over relatie Ranbir-Katrina?
Lees ook:Shammi Kapoor nog een keer op het witte doek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.