EXCLUSIEF!!! Trailer: Bhaag Milkha Bhaag (12 juli 2013)

Hier is dan de allereerste trailer van Bhaag Milkha Bhaag, de biopic over het leven van de legendarische atleet Milkha Singh.

Bekijk de briljante trailer!

Bhaag Milkha Bhaag is geregisseerd door Rakeysh Omprakash Mehra en heeft in de hoofdrollen Farhan Akhtar en Sonam Kapoor.

Flying Sikh
Dit ambitieuze project werd al aangekondigd in 2010. Lees ook:Rakeysh Mehra gaat elven Milkha Singh verfilmen.

Het verhaal van Milkha Singh, ook wel bekend als de Flying Sikh, gaat niet alleen over een “bepaalde sport, trofeeën of medailles,” zegt Mehra. “Het gaat over de passie en vuur dat Milkha Singh bezat. Dat is wat ik mensen wil laten zien en ik hoop dat mensen daar iets van kunnen leren.”

1 roepie
Singh verkocht zijn verhaal voor 1 roepie aan Mehra. “In het verleden hebben veel filmmakers mij miljoenen aangeboden om mijn verhaal aan hen te verkopen. Het was voor mij echt moeilijk om iemand te geloven. Mijn zoon Jeev had Rang De Basanti gezien en heeft mij overtuigd dat de film in goede handen zou zijn bij deze filmmaker.”

Geloof in jezelf
“Ik ben heel blij met het resultaat en ik heb er maar 1 roepie voor gevraagd. Ik hoop dat anderen hier motivatie uit kunnen halen. Je moet in jezelf blijven geloven. Als een dorpsjongen zoveel kan bereiken met geringe middelen en vrijwel geen steun, dan kan iedereen dat”, aldus Singh.

Bhaag Milkha Bhaag staat gepland voor een release op 12 juli 2013.

Lees ook:Rakeysh Mehra gaat leven Milkha Singh verfilmen
Lees ook:IIFA 2014 Nominaties
Lees ook:Star Guild Awards in februari op Star Plus
Lees ook:Raksha Bandhan special
Lees ook:Gujarati film is India’s inzending voor de Oscars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.