Madhuri Dixit in Satte Pe Satta remake

Het is officieel! Madhuri Dixit speelt de rol van Hema Malini in de remake van Satte Pe Satta.

De remake wordt geregisseerd door Soham Shah (Kaal). Nadat Shah actrices  als Aishwarya Rai Bachchan en Bipasha Basu had benaderd voor de rol eindigde zijn zoektocht naar de perfecte actrice bij de Dhak Dhak Girl van de Indiase cinema.

Dixit reageerde enthousiast op het script en zei meteen ja. “Satte Pe Satta is een zeer interessant script. Het was een geweldige film en ik ben blij dat ik deel uitmaak van de remake”, aldus Dixit.

Dixit is van mening dat deze rol een uitdaging zal worden. “Hemaji gaf het personage een ondeugende uitstraling. Het zal moeilijk worden om in haar schoenen te stappen, maar ik zal zeker mijn eigen ‘touch’ aan het personage meegeven.”

Co-producent Sanjay Dutt is te zien in de rol van Amitabh Bachchan.  Het is de grote reünie van het Khalnayak paar, want na maar liefst 18 jaar zijn Dutt en Dixit weer samen op het witte doek te zien. Dutt en Dixit werkten voor het laatst samen tijdens de opnames van Choli Ke Peeche in Khalnayak (1993), maar hebben een zeer goede reputatie opgebouwd als on-screen koppel.  “We hebben drie superhits op onze naam staan en het publiek kent ons.  Ik hoop dat we dit keer ook iets moois kunnen neerzetten. Ik kijk zeer uit naar onze samenwerking.”

Houdt Bollywood Blog in de gaten voor meer updates!

Lees ook:Zoon Shakti Kapoor maakt debuut in Sanjay Gupta’s SAW
Lees ook:Madhuri Dixit speelt hoofdrol in Dedh Ishqiya
Lees ook:Katrina Kaif als moderne Meena Kumari
Lees ook:Hrithik Roshan: “Mijn Agneepath is geen remake”
Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.