Actrices uit Bollywood – Juhi Chawla

Juhi ChawlaJuhi Chawla is geboren op 13 november 1967. In 1984 wint Chawla de Miss India verkiezing en neemt de beslissing om aan een acteercarrière te beginnen. Haar eerste film, Sultanat, komt uit in 1986.

Deze film geeft haar niet veel bekendheid, maar daar komt in 1988 verandering in. De film Qayamat se Qayamat Tak brengt zowel Chawla als Aamir Khan in de spotlights. Zij werden geintroduceerd als de toekomst van Bollywood.

Als het aankomt op comedy en comic-timing, dan kan niemand haar verslaan. Chawla is India’s sweetheart. In een tijd waarin actrices elkaar wilden overtreffen door naar de voorgrond te treden als ‘zwoele sirene’ kwam Chawla aanlopen als the-girl-next-door.

Ze mag dan weinig sex-appeal hebben, maar ze heeft wel de feel-good factor. Ze maakten de mannen niet wild, maar zorgde ervoor dat je met een lach naar huis ging. Films als Hum Hain Rahi Pyaar Ke, Raju Ban Gaya Gentlemen en Yes Boss zijn getuigen van dit feit.

De actrice kan niet alleen goed acteren, maar ook zingen. Na jarenlang zanglessen te hebben genomen, zingt ze nu ook voor Bollywoodfilms. Chawla zong onder andere in Bhoothnath en nu voor de soundtrack van Bird Idol.

Juhi Chawla is geladen met feel-good-enzymen en soms is dat het enige wat je nodig hebt.

Chawla is getrouwd met zakenman Jai Mehta. Samen hebben ze twee kinderen; een dochter Jhanvi en een zoon genaamd Arjun.

Lees ook:Juhi Chawla’s broer overleden
Lees ook:Madhuri Dixit en Juhi Chawla in Gulaab Gang
Lees ook:Hum Hain Raahi Car Ke…?
Lees ook:Video: Salman Khan introduceert Pamela Anderson
Lees ook:Juhi Chawla in Hollywoodfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.