Week Special: Indiase sterren op jou huwelijk, maar voor hoeveel?

Het is mogelijk om Indiase sterren te boeken voor je huwelijk. Acteurs en actrices geven een spetterend optreden en zangtalenten verrijken je avond met hun glaszuivere stemmen. Maar hoeveel kost dat precies?

Deze week vertelt Bollywood Blog jou wat je moet neertellen om een verzorgd optreden te krijgen van een Indiase ster. Vandaag in onze special, de Item-girls.

De prijs van zanger Sonu Nigam is al bekend, maar indien je hem niet kunt betalen, dan kun je nog altijd een itemgirl inhuren. Maar wat is een itemgirl eigenlijk? Een itemgirl is een actrice die puur voor de glamour van de film verschijnt in een videoclip. De videclip is sexy en de dames zijn vaak schaars gekleed.

Voorbeelden van itemgirls zijn Celina Jailtley, Dia Mirza, Mailaika Arora Khan, Rakhi Sawant en Isha Koppikar. Ook zij kunnen een optreden verzorgen op uw feesten en partijen, al zit daar wel een klein prijsje aan van € 14.225,03.

Is dit toch nog een beetje te veel van het goede? Dan kun je nog altijd voor een bedrag tussen de € 7.114,68 en € 9,960.55 Koena Mitra, Priti Jhangiani, Payal Rohatgi, Sanobar of Mandira Bedi inhuren.

Heb jij je keus al gemaakt?

Lees ook:Week Special: Indiase sterren op je huwelijk, maar voor hoeveel?
Lees ook:Dhaka geniet van Shah Rukh Khan, Rani Mukherjee en Arjun Rampal
Lees ook:Week Special: Indiase sterren op je huwelijk, maar voor hoeveel?
Lees ook:Weekspecial: Indiase sterren op jou huwelijk, maar voor hoeveel?
Lees ook:Preview: Right Yaa Wrong (12 maart 2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.