Weekspecial: Indiase sterren op jou huwelijk, maar voor hoeveel?

Vandaag het laatste deel uit de weekserie: Indiase sterren op jou huwelijk, maar voor hoeveel? Eerder deze week bespraken we de vraagprijs van onder andere Sonu Nigam, diverse itemgirls en acteurs Saif Ali Khan en Salman Khan.
Vandaag in de special Shahrukh Khan en Akshay Kumar.

Akshay Kumar
Akshay Kumar is de laatste jaren door zijn gekheid uitgegroeid tot de grootste grappenmaker in Bollywood (dat is ook te zien aan zijn films). De actieheld mag tegenwoordig een aardige prijs rekenen voor een optreden. Kumar is te boeken voor een prijs tussen de  € 71.105,94 en € 141.690,80. Het leuke aan zijn optredens is wel dat hij letterlijk kan komen aanwaaien.

Shah Rukh Khan
‘The King Khan’ zoals Shahrukh Khan al meer dan tien jaar bekend staat, is werkelijk de entertainer ten top op het podium. Hij voelt zich thuis op het podium en dat is te merken tijdens de optredens. Met Shahrukh Khan sta je garant voor een avond vol zang, dans en prachtige one-liners. Zijn interactie met het publiek heeft ervoor gezorgd dat hij is uitgegroeid tot het ware idool van India. Van hem kan je niets meer verwachten dan een uniek optreden. En voor maar € 424.797,46 is hij de hele avond voor jou.

Een Bollywoodster uitnodigen voor een optreden op een huwelijk is uitgegroeid tot een lucuratieve business in India. Vooral miljonairs zijn erg gecharmeerd van de acteurs, actrices en zangtalenten. Maar of dit ook voor het gewone volk een goede deal zal zijn…. valt nog te bezien.

Ondertussen kunnen wij gewoon ongestoord genieten van de shows die om de zoveel jaar richting Europa komen.

Lees ook:Week Special: Indiase sterren op je huwelijk, maar voor hoeveel?
Lees ook:Week Special: Indiase sterren op je huwelijk, maar voor hoeveel?
Lees ook:Week Special: Indiase sterren op jou huwelijk, maar voor hoeveel?
Lees ook:Exclusieve avond met Shahrukh Khan in London. Ga jij mee?
Lees ook:Weekspecial: Bollywood Badshahs: Ajay, Saif en Akshay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.