EXCLUSIEF! Barfi! Indiase Oscarinzending!

Barfi! is India’s officiele inzending voor de Oscars voor de categorie van Beste Buitenlandse Film. Dit werd vandaag bekendgemaakt. 

Vereerd
Producent Siddharth Roy Kapur reageert op het nieuws. ”We zijn zeer vereerd dat Barfi! is geselecteerd om India te vertegenwoordigen als officiële Oscarinzending voor de Academy Awards 2013.”

Veel geweldige reacties
Hij voegt toe: “Barfi! ligt ons na aan het hart en het geeft ons veel voldoening dat een film waar wij met zoveel liefde aan hebben gewerkt zoveel geweldige en liefdevolle reacties wereldwijd heeft ontvangen van zowel het publiek als recensenten.”

4e UTV productie als Oscarinzending
“En niet te vergeten, dit is de 4e UTV productie in zeven jaar tijd dat geselecteerd is om India te vertegenwoordigen; onze eerdere selecties waren Rang De Basanti (2006), Harishchandrachi Factory (2009) en Peepli Live ( 2010)”, aldus een zeer trotse directeur.

De andere Hindifilms die in de race waren, waren Kahaani, The Dirty Picture, Paan Singh Tomar, Gangs of Wasseypur 1 &2, Heroine en Ferrari Ki Sawaari.

Vriendschap en liefde
Barfi! is het ontroerende verhaal over de vriendschap en liefde tussen een doofstomme jongen en een autistische meisje.

De film, geregisseerd door Anurag Basu en met in de hoofdrollen Ranbir Kapoor en Priyanka Chopra, heeft een prachtige boodschap.

Vandaag de dag lopen de meeste relaties (liefdesrelaties of vriendschappen) stuk vanwege de meest kleine issues/problemen en hier is een regisseur met een verhaal waarin hij benadrukt dat mensen anderen vaak beoordelen door te kijken naar wat zij ons niet kunnen bieden.

Barfi! leert ons mensen te waarderen op hetgeen wat zij wel aan ons leven kunnen toevoegen. Lees de volledige recensie van Bollywood Blog.

De Synopsis
Zijn ouders noemden hem Murphy, maar iedereen noemt hem Barfi! Altijd klaar om een streek uit te halen, zo gaat deze charmeur door het leven.

In Darjeeling is Barfi (Ranbir Kapoor) het gesprek van de stad. Ondanks dat hij niet kan praten, noch luisteren!

Zijn bitterzoete relatie met twee mooie, jonge dames, Shruti (Ileana D’Cruz) en Jhilmil (Priyanka Chopra), zet een keten van gebeurtenissen in beweging die zijn leven op z’n kop zetten!

Barfi is een hartverwarmend verhaal van onbaatzuchtige liefde en het vinden van geluk in de kleinste dingen in het leven met als onderliggende boodschap “Don ’t Worry. Be Barfi!”

Lees ook:Exclusieve video: Ala Barfi (Barfi)
Lees ook:Barfi! ontvangt staande ovatie in Zuid-Korea
Lees ook:Recensie: Barfi! (14 september 2012)
Lees ook:Barfi komt met interactieve app
Lees ook:Exclusieve trailer: Teri Meri Kahaani (23 juni 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.