Trailer: Sholay nu als tekenfilm

SholayDe iconische film Sholay is vanaf vandaag op de Indiase zender Pogo te zien als tekenfilm.

Sholay Adventures volgt de personages Jai (Amitabh Bachchan) en Veeru (Dharmendra) als 10-jarigen op een missie om de schurk Gabbar Singh (Amjad Khan) te stoppen.

“Met Pogo streven wij ernaar om content te creĆ«ren dat Indiase kinderen zal aanspreken. De samenwerking met Graphic India en Sholay Media Entertainment om een iconische film als Sholay gaf ons de mogelijkheid om de film en de personages in een nieuw jasje te steken voor animatie. Wij hopen hiermee niet alleen kinderen te entertainen, maar ook de ouders”, aldus Sacha Sippy.

“Sholay is geliefd bij miljoenen mensen in het hele land. We zijn erg enthousiast om samen met Sholay Media en Entertainment en POGO deze iconische personages voor het eerst in animatie te verwerken en hen nieuwe avonturen te laten beleven, aldus Sharad Devarajan, CEO Graphic India.

De film is in vieren gedeeld voor deze animatieserie en zodanig toegepast dat het de huidige generatie zal aanspreken. Naast de serie verschijnen ook Sholay-boeken en andere producten voor kinderen.

Bekijk de promo!

Lees ook:Charlie Chaplin terug in animatie
Lees ook:Graphic Novel Trailer: Atharva – The Origin
Lees ook:Red Chillies en Sony Playstation komen met Ra.One videogame
Lees ook:Video: Pure Magie – Het Beste uit Bollywood van A.R. Rahman
Lees ook:Sholay in 3D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.