Video: Jai Hind geeft je een nieuw perspectief op een onafhankelijk India

JaiHindHebben Indiërs profijt gehad van de onafhankelijkheid na de koloniale overheersing? OYO Rooms brengt een eerbetoon aan een onafhankelijk India met de korte film Jai Hind en laat je de onafhankelijkheid van India koesteren.

Indiërs klagen veel over de huidige staat van het land: toename van criminaliteit, corruptie, afname van goede ministers etc. Maar hoe zou het leven zijn geweest als India zichzelf niet had bevrijd uit de klauwen van het Britse Rijk? Zou het leven beter zijn dan in de jaren 40? Het lijkt onwaarschijnlijk.

Indiërs zouden waarschijnlijk nog steeds worden behandeld als secundaire burgers, zonder enige vorm van respect, in hun eigen land. Het is een enge gedachte…

Daarom zijn Indiërs blij met het feit dat ze in staat zijn geweest om onafhankelijk te worden. Ze zijn hun vrijheidsstrijders dankbaar voor alles dat zij hebben opgeofferd voor de vrijheid van het land en haar burgers.

Jai Hind, met in de hoofdrollen Manoj Bajpayee en Raveena Tandon, probeert een antwoord te vinden op diverse vragen en stelt je geweten op de proef.

Happy Independence Day!

Lees ook:Hrithik wil volkslied maken
Lees ook:Happy Independence Day India!
Lees ook:Bollywood wenst iedereen Happy Independence Day
Lees ook:“Er is geen excuus meer om geen vooruitgang te boeken”
Lees ook:15 films die ons trots maken op India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.