Karan Johar creëert 200 banen in Sydney

karan-joharDe nieuwe film van het productiebedrijf Dharma Production zal volledig in Sydney worden opgenomen. De remake van de Hollywoodfilm Stepmom zal 200 banen vrijmaken in de Australische stad, zegt minister Virginia Judge.

“Deze film brengt Sydney naar Bollywood en daarmee ook een publiek van meer dan één biljoen mensen. Dit is de eerste Australische productie van één van de meest iconische filmmakers uit India”, aldus Judge.

De remake van Stepmom wordt geregisseerd door Siddharth Malhotra. Het is het verhaal van twee vrouwen – één gescheiden en de nieuwe vrouw in het leven van een man – en de problemen die zij tegen het lijf lopen om elkaar te begrijpen.

“We zijn erg enthousiast om het beste van Australië te showcasen. We hopen daarnaast wat van het aanstekelijke temperament en charme van Australië en zijn inwoners mee te nemen naar India”, zegt Johar. 

Het Australische  productiebedrijf TEMPLE is aangenomen om deze klus te klaren. “Dat Dharma productions een film in Sydney komt opnemen is een groot compliment voor Australië en als een filmmaker hoop ik dat deze samenwerking zal resulteren in meer co-producties tussen India en Australië”, aldus Anupam Sharma, van het Australische productie Film en Casting Temple.

De Indiase remake heeft in de hoofdrollen Kareena Kapoor en Kajol en wordt volgend jaar in de bioscopen verwacht.

Lees ook:First Look: We Are Family (september 2010)
Lees ook:Stepmom moet Hindi-titel krijgen
Lees ook:Opnames Dostana 2 in zomer van start
Lees ook:Tweede poster ‘We Are Family’ uit
Lees ook:Amitabh Bachchan deelt ‘The Great Gatsby’ ervaring

Eén reactie op “Karan Johar creëert 200 banen in Sydney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.