Stepmom moet Hindi-titel krijgen

De officiële titel en releasedatum van de Indiase remake van Stepmom zijn nog altijd niet bekend. Dharma Productions zegt wel dat het streeft naar een release in oktober dit jaar.

De laatste geruchten gaven aan dat de film op 1 oktober in de bioscopen zou verschijnen, maar producent Karan Johar ontkent dit. “1 oktober is niet de definitieve datum van de release. Het werd genoemd als voorlopige datum, maar we zijn nog in gesprek, dus de datum kan nog veranderen.”

Love You Maa geschrapt
Niet alleen de datum is een probleem. De makers hebben nog altijd geen titel voor de remake. “Daar zijn we ook nog niet over uit. We hadden drie opties en deze waren aan het publiek onthuld. Daarna konden zij een keus maken, maar we kregen ook andere prachtige opties, dus nu zijn we alleen maar verward. Zodra de titel bekend is, horen jullie het.” De makers zeggen op zoek te zijn naar een titel in ‘shudh’ hindi, om de titel sterker te laten overkomen.

De film werd in 2009 groots aangekondigd door Dharma Productions. De remake van Stepmom heeft in de hoofdrollen Kareena Kapoor, Arjun Rampal en Kajol en is geregisseerd door Siddharth Malhotra.

Lees ook:Remake Stepmom getiteld als We Are Family
Lees ook:First Look: We Are Family (september 2010)
Lees ook:Karan Johar creëert 200 banen in Sydney
Lees ook:Tweede poster ‘We Are Family’ uit
Lees ook:Ek Tha Tiger verschijnt nu met Eid 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.