Preview: Jhootha Hi Sahi (22 oktober 2010)

jhootha-hi-sahiJhootha Hi Sahi is na Anjaana Anjaani de tweede film dit jaar die het taboeonderwerp zelfmoord aan de kaak stelt. Ook deze film heeft de boodschap: Pleeg geen zelfmoord. Het leven biedt oplossingen, de dood niet.

Saregama presenteert de romantische komedie Jhootha Hi Sahi met in de hoofdrollen John Abraham en debutante Pakhi Tyrewala. Het verhaal is geschreven door de hoofdrolspeelster zelf en geregisseerd door haar echtgenoot Abbas Tyrewala (Jaane Tu Ya Jaane Na).

Wat zou jij doen als je een directe connectie had met de vrouw van je leven? Je kent haar diepste wensen, elke emotie en je kan haar keuzen manipuleren door een klein beetje te liegen? Zou je dat doen? 

Preview
Siddharth, in het kort Sid (John Abraham) houdt van actie en avontuur, zoals bergbeklimmen, wilde achtervolgingen en diepzeeduiken tussen de haaien… maar alleen op tv. In feite heeft hij nooit iets avontuurlijks gedaan in zijn leven. Zijn droom om de Mount Everest te beklimmen heeft hij nooit waar kunnen maken.

10octJHSSamen met zijn vriend Omar heeft hij een Indiase boekhandel in Londen. Hij groeit op als een jongen met overgewicht. Daardoor voelt hij zich onzeker, is verlegen, introvert en begint te stotteren als er een leuk meisje in zijn buurt komt. Ondanks dat hij niet begrijpt waarom een meisje als Krutika (Manasi Scott) zijn vriendin zou willen zijn, heeft hij een relatie met haar.

Krutika is stewardess en houdt van Sid, maar ze bepaalt alles voor hem. Ze heeft hem volledig onder controle.  Sid’s familie woont in India en zijn vriendengroep is zijn huidige familie. En de enige mening die al zijn vrienden met elkaar delen is dat hij zijn relatie met Krutika moet verbreken, want ze kunnen haar niet uitstaan.

Sid’s leven staat op zijn kop
Op een dag ontvangt Sid een telefoontje van de onbekende Mishka (Pakhi), die verkeerd verbonden is. Het is een afscheidstelefoontje, want ze is van plan een eind  aan haar leven te maken. Ze heeft een pijnlijk verleden achter de rug. 10oct_JHSZe is verlaten door haar vader, vervolgens door haar moeder en uiteindelijk door haar vriend.

Ze concludeert dat iedereen, van wie zij hield, tegen haar heeft gelogen. Diep van binnen is ze een levendig meisje dat gelukkig wil zijn, maar ze weet alleen niet hoe. En dat is exact wat gebeurt, als Mishka Sid leert kennen. Zal hij haar gelukkig maken of liegt hij er ook op los?

Dit is een verhaal over leugens, plezier en vriendschap en een reis naar zelfrealisatie. Maar vooral een reis van liefde, echte liefde.

De romantische komedie Jhootha Hi Sahi komt aanstaande vrijdag 22 oktober wereldwijd uit en is tevens te zien in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:John, Imran en Genelia in Abbas Tyrewala’s Jaane Kya Tune Kahi
Lees ook:John Abraham onthult Jhootha Hi Sahi poster
Lees ook:1-800 Love release op 15 oktober
Lees ook:John Abraham is een leugenaar!
Lees ook:Vipul Shah: “Kaakha is John’s wedergeboorte als actieheld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.