John Abraham onthult Jhootha Hi Sahi poster

10aug_johna-poster04Op vrijdag 13 augustus werd een grote billboard in Mumbai opgehangen met de tekst: John Abraham is a liar.

De poster is onderdeel van de mega-marketingcampagne voor de film Jhootha Hi Sahi met in de hoofdrol John Abraham. Op vrijdagmiddag werd de officiële poster van de film onthult in stijl door daredevil Abraham zelf.

Check de exclusieve foto’s van het evenement!
Alle films hebben het altijd over de 10aug_johna-poster03onthulling van de eerste poster, maar dit was een ware onthulling zoals is bedoeld. Waaghals Abraham beloofde het vier verdiepingen tellende gebouw op te klimmen en naar benenden te abseilen om de werkelijke poster van Jhootha Hi Sahi te onthullen. En als Abraham iets beloofd, dan maakt hij het waar.

Abseilen
De acteur was razend enthousiast over de stunt. En een mogelijkheid om een dergelijke,10aug_johna-poster05 avontuurlijke stunt uit te voeren laat Abraham uiteraard niet aan zich voorbij gaan. 

Zonder veiligheidsriemen
Hij overtuigde de crew er zelfs van dat hij geen veiligheidsriemen om hoefde. Maar producent Madhu Mantena en regisseur Abbas Tyrewala weigerde gehoor te geven aan Abraham’s verzoek en wilden niet zo’n groot risico nemen. Zij overtuigden de acteur ervan om de sprong te doen met alle voorgeschreven veiligheidsmaatregelen.

10aug_johna-poster12

En daar was dan de eerste poster van Jhootha Hi Sahi. Op het eerste gezicht was Abraham bijna niet herkenbaar op de poster. Om te laten zien dat hij het werkelijk was, deed Abraham dezelfde kleding aan als op de poster en zette hij zijn bril op.

Spannende ervaring
“De onthulling van de filmposter was een spannende ervaring, die afwijkt van de gebruikelijke onthullingen die ik eerder in het verleden heb gedaan .” Over zijn look in de film: “Mijn look in de film is heel anders en niet iets wat iemand eerder heeft gezien. Jhootha Hi Sahi is een geweldige film en ik ben erg enthousiast over. Abbas Tyrewala heeft een geweldige film afgeleverd.”10aug_johna-poster07
Spannende ervaring

De dag werd afgesloten met Abbas Tyrewala die de menigte “Ramzan Mubarak” toewenste.

Jhootha Hi Sahi is geregisseerd door Abbas Tyrewala en verschijnt op 15 oktober 2010 in de bioscoop. Het verhaal gaat over Brits-Aziatische diaspora en werd opgenomen op verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook:John, Imran en Genelia in Abbas Tyrewala’s Jaane Kya Tune Kahi
Lees ook:John Abraham is een leugenaar!
Lees ook:Preview: Jhootha Hi Sahi (22 oktober 2010)
Lees ook:Vipul Shah: “Kaakha is John’s wedergeboorte als actieheld”
Lees ook:1-800 Love release op 15 oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.