Ranbir Kapoor steunt Argentinië dit WK

Ranbir Kapoor voetbal pepsiDe meeste jonge dames kwijlen over Ranbir Kapoor en zijn looks,  maar dat doet de man in kwestie helemaal niks terwijl hij zijn andere passie nastreeft - voetbal.

“Twee dingen maken mij gelukkig”, zegt hij, “Het staan op een filmset en op een voetbalveld.”

Hij glimlacht: “Ik ben niet bang om vuil te worden, ik ben geen narcist. Ik denk niet dat ik er goed uitzie. Ik heb veel gebreken. Ik heb geen respect voor mijn lichaam en geen respect voor mijn gezicht.”

Zijn passie voor voetbal begon op de school (Bombay Scottish), waar hij speelde in de Onder-14 en Onder-16 voetbalteams. Hij was een spits. Zijn liefde voor het spel is intact gebleven, want hij speelde nog voor zijn district, maar nadat hij naar Amerika vertrok voor zijn vervolgstudie, verloor hij het spel een beetje uit het oog. Hij volgde de Spaanse competitie nog wel.

Vroege vogel
Hij herinnert zich de eerste keer  dat zijn naam verschijnt in de kranten toen hij een doelpunt voor zijn school scoorde. “Mijn moeder heeft het artikel uitgeknipt en bewaard. Ik was zo blij, want het was de eerste keer dat ik beroemd was om iets wat ik had gepresteerd en niet voor mijn familienaam. Dat is iets wat ik zal altijd onthouden.”

Het doelpunt herinnert hij zich ook nog als de dag van gisteren.”We speelden tegen St. Stanislaus en wonnen met 3-1. Ik scoorde het tweede doelpunt. Het was geen spectaculaire goal, maar ik herinner me het gevoel van vervulling toen het hele team met mij mee juichde. Mijn coaches waren zo trots. Het was ook bijzonder, omdat iedereen in de familie mij geld gaf.” Dit was in 1994-95 toen hij in de brugklas zat.

Op jacht naar de winstranbir kapoor voetbal
Hoewel de jonge Kapoortelg weinig tijd heeft om te voetballen, maakt hij er een punt van om altijd een voetbal mee te nemen naar de sets, in welk deel van de wereld hij zich ook maar bevindt. “Ik ben speel voortdurend met de crew van mijn films. Het is ook een goede vorm van lichaamsbeweging en ik haat het om naar de sportschool te gaan en voetbal is een goed alternatief.”

Hij heeft een filosofie ontwikkeld over verlies. “Natuurlijk voel je je slecht als je verliest, maar je moet geen slechte verliezer worden. (Horen we hier een Shah Rukh Khan filosofie voorbij komen?) Je moet gewoon genieten van je spel, man! Het enige dat telt is dat je in die 90 minuten hard, eerlijk en goed speelt. Je voelt je geweldig als je wint en slecht als je verliest. Maar dat is het.” (Zou Kapoor Chak De India hebben gezien?)

Cup van het leven
Sprekende over het WK voetbal zegt Kapoor: “Ik ben voor Argentinië, maar ook Italië is een favoriet. Ronaldo was mijn favoriete speler toen hij bij Barcelona speelde, maar nadat hij de club verruilde voor een ander team, ben ik niet meer in hem geïnteresseerd. Mijn favoriete speler is nu Messi.”

De acteur droomt ervan om ooit een schoolteam te coachen, maar vindt zichzelf niet goed genoeg.

Kapoor hoopt nog enige vrije tijd over te hebben van zijn drukke schema om daadwerkelijk af te reizen naar Zuid-Afrika om een aantal wedstrijden bij te wonen. Tot die tijd neemt hij genoegen met het beste alternatief: “Ik zit gelijmd op de bank voor de televisie. Momenteel ben ik bezig met opnames in Delhi voor Rockstar en ik heb een satellietschotel laten installeren in mijn trailer.”

Dat wordt rennen tussen de opnames door om de scores te checken. Zouden ze al gek van hem worden?

Lees ook:Video: Ranbir Kapoor zag voetbalcarriere wel zitten
Lees ook:Shah Rukh Khan gaat met kids naar WK Voetbal
Lees ook:Imtiaz Ali denkt terug aan Shammi Kapoor
Lees ook:Khushi Kapoor snoert mond body shamers
Lees ook:Saqib over zijn ontmoeting met Ranbir Kapoor

0 reacties op “Ranbir Kapoor steunt Argentinië dit WK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.