Mugdha’s bovennatuurlijke ervaring

Mugdha Godse_17200HELP wordt geprezen als één van de engste horror films ooit gemaakt in India.  Mugdha Godse vertolkt één van de hoofdrollen, maar dit is niet haar eerste bovennatuurlijke ervaring.

Godse is er heilig van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde. Ze heeft ook weleens een spookachtige ervaring gehad. “Dat was in Frankfurt. Ik deelde een kamer met een kamergenoot. Zij had een bed en ik een de andere. Het was 2 uur in de ochtend en de lichten waren uit. Ik probeerde te slapen, maar zij sprak aan de telefoon. Ik raakte geïrriteerd en zei tegen haar: “Hallo! Weet je niet dat je je op internationale wateren bevindt, hoeveel praat jij?”  Ze draaide zich om en we realiseerden ons dat geen van ons beiden aan de telefoon was en dat we allebei stemmen hoorden. We belden naar de receptie en vroegen om een andere kamer. Er was iets griezelig in die kamer.”

Tijdens de opnames deden zich echter een paar grappige incidenten voor. “Wanneer ik mijn ‘geestmake-up’ ophad, kon ik niet zomaar op straat gaan lopen, omdat ik mensen bang maakte. Na een tijdje droeg ik een boerka om vrij te kunnen rondlopen.” Maar ze vond zichzelf met die make-up niet echt angstaanjagend. “Ik dacht: Wow! Ik zie er nog altijd even mooi uit!”

Op vrijdag de 13e verschijnt HELP in de bioscoop.

Lees ook:“Wie wil er mensen van middelbare leeftijd zien kussen?”
Lees ook:Recensie: Kidnap (1 oktober 2008)
Lees ook:Preview: Help (13 augustus 2010)
Lees ook:Amitabh Bachchan deelt ‘The Great Gatsby’ ervaring
Lees ook:The Making of Jail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.