Ayushmann Khurrana: “Bij Vicky Donor had ik een goed gevoel”

Hij begon zijn carrière in het theater, verwierf bekendheid als radio-dj, maar het was de realityshow MTV Roadies dat   hem een platform bood voor zijn talenten.

Hierna presenteerde talentenshows als India’s got Talent, Amul Music Ka Maha Muqabala en Just Dance en maakte dit jaar zijn debuut op het witte doek en als zanger met de succesvolle film Vicky Donor.

We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Ayushmann Khurrana.

Khurrana zegt dat hij lang heeft moeten wachten op zijn debuut, maar dat hij de goede keuze heeft gemaakt met een film als Vicky Donor.

Potentiële National Award winnaar

“Op televisie kun je klooien en grappen maken, maar wanneer je films wilt maken moet je toch voorzichtiger aanpakken. Ik heb geen familie binnen deze industrie en dus was het onderwerp van mijn debuutfilm zeer belangrijk. Ik heb vele aanbiedingen gehad, maar bij Vicky Donor had ik een goed gevoel…Ik dacht: Dit is een potentiële winnaar van de National Award.”

Wennen
Op televisie is hij eigenlijk altijd gewoon zichzelf gebleven, maar nu werd er van hem gevraagd om in de huid te kruipen van een personage. Maar met zijn theaterachtergrond was dit geen probleem. “Een artiest kan altijd en overal performen. Ik ben altijd zeer gelukkig geweest als presentator. Ik bevond me in een veilige positie en was zeker niet wanhopig om mij op films te storten.”

Khurrana moet nog altijd wennen aan het gevoel dat hij de ‘acteur’ is. “Tot nu toe was ik degene die de vragen stelde en nu moet ik ze beantwoorden. haha!”

Bollywood niet voor iedereen?
De afgelopen jaren hebben veel tv-sterren geprobeerd om een succesvolle overstap te maken naar Bollywood, het is echter maar een enkeling gelukt. De 27-jarige artiest ziet hier geen reden om zich zorgen te maken.

“Ik heb een voordeel: ze kunnen mij niet typecasten. Ik heb nooit deel uitgemaakt van de typische Indiase soaps. Het feit dat mensen mij kennen als presentator en VJ zijn pluspunten, omdat ik een connectie heb met de jeugd. Ik ben mij ervan bewust dat ook veel VJ’s een overstap hebben gemaakt en niet succesvol zijn geweest, maar ik ben zeer optimistisch.”

Zorg voor entertainment
Hij voegt toe dat je alleen in deze industrie kan overleven als je het publiek maar genoeg ‘entertainment’ biedt. “Als je deel wilt uitmaken van de entertainment-industrie moet je ook entertainment bieden. Je moet niet bang zijn om je vuile was buiten te hangen, jezelf voor gek te zetten of roddels te voeren.”

Na Vicky Donor maakt Khurrana zich alweer op voor zijn volgende film met Shoojit Sircar. “De film is getiteld Humara Bajaj.” En na Pani Da Rang heeft de multi-getalenteerde artiest ook voor deze film een romantische Punjabi-track gecomponeerd.

Lees ook:Trailer: Vicky Donor (20 april 2012)
Lees ook:TOIFA nominaties
Lees ook:Shoojit Sircar boos op producenten Vicky Donor
Lees ook:John Abraham: “Waarom is spermadonatie nog altijd een taboe in India?”
Lees ook:Ayushmann Khurrana niet meer in Kunal Kohli’s film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.