Abhishek Sharma wenst niet meer geassocieerd te worden met Bollywood

abhishesharma1Regisseur Abhishek Sharma heeft het helemaal gehad met het concept van ‘Bollywood’. De regisseur van de film Tere Bin Laden wilt niet meer geassocieerd worden met de term. 

“Ik ben blij om te mogen zeggen dat na mijn verplichtingen van 2015, ik mij zal terugtrekken uit het concept van Bollywood.”

Volgens de filmmaker is Bollywood een makkelijk oplossing voor depressieve en hopeloze mensen. “Het idee van ‘laten we maar een film gaan kijken’ wordt gezien als oplossing voor elk probleem. Bollywood maakt geen films meer, maar heeft alleen maar projecten.”

Deze onthulling is enigszins schokkend en onverwacht. Maar Sharma maakt al snel duidelijk dat hij niet stopt met het maken van films. Zijn uitspatting is een gevolg van de grote onzinnige films die we het afgelopen jaar voorgeschoteld hebben gekregen.

“Heel veel films hebben niet gewerkt. Het is tijd voor zelfreflectie. Het feit alleen al dat Hollywood nu meer geld verdiend in dit land is iets om over na te denken.”

“Ik trek mezelf alleen terug uit het concept van Bollywood. Dit betekent niet dat ik stop met het maken van films. Ik zal werken buiten de beperkingen die Bollywood stelt. Het is niet waar je werkt, maar wat je doet.”

Lees ook:Carriere in Bollywood? Talent en doorzettingsvermogen is wat je nodig hebt
Lees ook:Weekspecial: Bollywood over Beauty – John Abraham
Lees ook:1920: Evil Returns heeft niets te maken met 1920
Lees ook:Nichtje Priyanka Chopra debuteert in Yash Raj productie
Lees ook:Kajol:Shah Rukh Khan en ik zijn geen 16 meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.