Preview: Tum Milo Toh Sahi (2 april 2010)

Tum-Milo-Toh-SahiTum Milo Toh Sahi speelt zich af in Mumbai en vertelt drie unieke, romantische verhalen. De verwachtingen en drukte van het stadsleven passeren de revue.

De levens van drie verschillende echtparen (Subramaniam & Delshad, Amit & Nagpal en Bikramjeet & Shalini) zijn nauw met elkaar verweven .

Door een reeks van ontroerende en hilarische momenten, maar soms zelfs door een simpel kopje koffie te drinken komen zij elkaar tegen. Hieraan ten grondslag ligt de liefde in het leven van de duo’s. Een liefde die niet gebonden is aan leeftijd en zich afspeelt tussen studenten, mensen in de bloei van hun huwelijk en 60-plussers.

Tum Milo To Sahi is een film over de menselijke overwinning, waarin doorsnee personen bij elkaar komen om hun krachten te bundelen en hun eigen levensvisies nastreven.

Cast
Tum Milo Toh Sahi
in een co-productie tussen Fourth Wall Productions en producent Nikhil Panchamiya. De film is geregisseerd door Kabir Sadanand en heeft in de hoofdrollen Nana Patekar, Dimple Kapadia, Sunil Shetty, Vidya Malvade, Rehan Khan, Anjana Sukhani, Mohnish Behl en cameo’s van Tanisha Mukherjee en Smita Jayekar.

Deze sociale drama komt aanstaande vrijdag 2 april wereldwijd uit.

Lees ook:John, Imran en Genelia in Abbas Tyrewala’s Jaane Kya Tune Kahi
Lees ook:Shetty uit waardering over Nana Patekar
Lees ook:Preview: Jhootha Hi Sahi (22 oktober 2010)
Lees ook:Kurbaan bedoeld voor Shah Rukh Khan en Tabu?
Lees ook:Money Devo Bhava

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.