Simple Kapadia overleden

Simple200017De 51- jarige actrice en designer Simple Kapadia is op 10 november jongstleden overleden. Ze is het zusje van Dimple Kapadia.

Op 11 november is ze gecremeerd. Simple werd niet alleen gezien als het zusje van Dimple, maar werd beschouwd als haar alter- ego, aangezien ze een onafscheidelijke band koesterden. Dimple werd vaak gezien als softi, terwijl Simple werd beschouwd als een keiharde, pittige tante. In films vervulde ze vaak stoere rollen als moderne vrouw.

Simple begon haar carrière op 18- jarige leeftijd in de film Anurodh, met haar zwager Rajesh Khanna. Haar laatste film was Pyaar Ke Do Pal in 1986. Ze heeft in ongeveer 20 films gewerkt . Hierna werd ze kostuumdesigner en ontwierp verschillende creaties voor tal van films. In 1994 won ze een National Award voor de kostuums Rudaali. Ze ontwierp kostuums voor onder andere Sunny Deol en haar zus Dimple. Haar laatste creatie was voor de film Gafla in 2006, want daarna begon haar strijd tegen kanker. Ze werd tot aan het eind toe verzorgd door zus Dimple.

Lees ook:Actrices uit Bollywood – Dimple Kapadia
Lees ook:Het gaat niet goed met Rajesh Khanna
Lees ook:Dimple Kapadia: “Het gaat beter met Rajesh Khanna”
Lees ook:Twinkle Khanna op Twitter
Lees ook:Rajesh Khanna overleden

Eén reactie op “Simple Kapadia overleden

  1. Shrivani Mewa

    Dimple Kapadia is a very good wife, good sister, God bless Dimple Kapadia. I like Dimple Kapadia

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.