Deepika Padukone: “Ik geloof in ware liefde”

DeepikaPadukoneHousefull draait nu ruim een week op volle toeren. De film kijkt op een komische manier naar het huwelijk.

Hoewel actrice Deepika Padukone nog nooit getrouwd is geweest, heeft ze al wel een relatie achter de rug die helaas in 2009 stuk liep.

De relatiebreuk tussen Deepika Padukone en Ranbir Kapoor heeft de actrice niet met een bitter gevoel achter gelaten. Ze gelooft nog altijd in ware liefde.

“Ik geloof in ware liefde”
Maar na de breuk blijft Padukone positief. “Ik geloof nog steeds in de liefde, relaties en het huwelijk. Ik geloof dat ware liefde maar één keer voorkomt in je leven. Ik geloof niet in echtscheidingen. Ik praat nu puur en alleen voor mezelf en vanuit de gedachte van het milieu waarin ik ben opgegroeid. Als je relatieproblemen hebt, moet je dat samen uitzoeken en oplossen, maar niet opgeven. Maar als mensen toch besluiten om hun wegen te scheiden, dan zitten daar verschillende redenen achter.”

Over de breuk wil Padukone nog steeds niets zeggen. “Er wordt mij altijd gevraagd hoe het leven er nu uitziet na de breuk met Ranbir. En of we nog steeds vrienden zijn. Daar doe ik liever geen uitspraken over.”

Ondanks dat ze ooit vertelde dat Ranbir Kapoor haar ware liefde was, blijft ze geloven in die ene ware liefde. We zullen zien waar dit naartoe gaat.

Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Sania Mirza: “Ik zie Deepika Padukone in de hoofdrol”
Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Deepika Padukone: “Satyamev Jayate was een oogopener”
Lees ook:Foto’s: Filmfare Cover van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.