Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven

ranbir-kapoor-and-deepika-padukoneWanneer hij verschijnt worden meisjes en vrouwen helemaal gek. We hebben het over niemand minder dan Ranbir Kapoor. De jongste Kapoortelg is de meest begeerde vrijgezel van dit moment.

Zijn carrière is nu het belangrijkste in zijn leven, maar hij geeft aan wel een echte ‘ladies man’ te zijn. De acteur vertelt vandaag over zijn ex-vriendin: Deepika Padukone.


Door Shaya Bhattoe

Deepika Padukone en Ranbir Kapoor maakten hun ’on-screen’ debuut op dezelfde dag, namelijk 9 november 2007. Dat is de dag waarop Om Shanti Om en Saawariya wereldwijd in de bioscopen werden uitgebracht. Na hun debuut beginnen ze samen aan de film Bachna Ae Haseeno. Ze brengen veel tijd met elkaar door en op de set van deze film worden de twee verliefd.

In februari 2008 maken ze hun relatie bekend. Ze zijn een zeer gelukkig stel, maar geven aan dat een huwelijk er nog lang niet in zit. Carrière maken en jezelf ontwikkelen staat bovenaan hun verlanglijst. In 2009 loopt de relatie op de klippen. Wat de exacte reden precies is wordt niet duidelijk, maar Ranbir Kapoor heeft nog altijd veel respect voor de actrice. “Ze heeft zoveel bereikt in korte tijd. Ik vond het prachtig om te zien dat zij op haar 22e al een zelfstandige carrière-georienteerde vrouw was geworden.”

Hij is ervan overtuigd dat Deepika later een onzettende goede moeder voor haar kinderen zal zijn. “Het is een eigenschap die ik bij haar heb gemerkt. Het is de manier waarop ze met kinderen omgaat. Daarnaast heeft ze veel discipline in haar leven en dat zal ze meegeven aan haar kinderen.” 

Ze heeft een drukke carrière, maar is erg oplettend en nauwkeurig over hetgeen wat ze wil in en om haar huis. “Ze is zo druk met opnames voor reclamespots en films, maar ze draagt zelf de verantwoordelijkheid voor haar huishouden. Ze woont alleen, maar houdt de rekeningen van de boodschappen, het loon van haar chauffeur en noem maar op, nauwlettend in de gaten. Ook dit is één van de redenen waarom ik denk dat zij een geweldige moeder zal zijn.

Lees ook:Kareena Kapoor Khan over de vrouwen in haar leven die haar dagelijks inspireren
Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Foto’s: Filmfare Cover van het jaar
Lees ook:Zoon Anil Kapoor gaat Anurag Kashyap assisteren
Lees ook:Deepika Padukone: “Ik geloof in ware liefde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.