Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven

ranbir-katrina-320x240-2009-09-25Wanneer hij ergens verschijnt worden meisjes en vrouwen helemaal gek. We hebben het over niemand minder dan Ranbir Kapoor. De jongste Kapoortelg is de meest begeerde vrijgezel van dit moment. Zijn carrière is op dit moment het belangrijkste in zijn leven, maar hij is wel een echte ‘ladies man’. De acteur vertelt deze week over zijn vrouwelijke collega’s.

Door Shaya Bhattoe

We beginnen deze week met niemand minder dan Katrina Kaif.  De twee waren het laatst samen te zien in de film Raajneeti. Volgens Kapoor is de actrice één van de stoerste meiden uit de filmindustrie. “Katrina is een erg relaxte meid. Ze houdt ervan om te ‘chillen’. Je kan een hele dag met haar in een winkelcentrum rondhangen zonder dat ze iets van je eist.”

De acteur is ook zeer onder de indruk van haar denkwijze, die schijnbaar afwijkt van andere meiden. “De manier waarop zij denkt verbaast mij. Zij denkt ‘out of the box’ en komt meestal met unieke ideeën aanzetten die je niet zou verwachten van een meisje of een actrice. Ze is echt cool en staat stevig in haar schoenen.” Kapoor heeft respect voor het feit dat de actrice niet naast haar schoenen is gaan lopen met al het succes dat haar is toegekomen.

De jonge acteur vindt Kaif in één woord uniek.

Morgen spreekt hij over Priyanka Chopra.

Lees ook:Videoclip: Chikni Chameli (Agneepath)
Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Katrina Kaif barbie in december in de winkels
Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Kareena Kapoor praat mond voorbij over relatie Ranbir-Katrina?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.