SRK naar Harvard en Ranbir naar Yale?

Nog vorig jaar gaf acteur Shah Rukh Khan een geweldige lezing aan de universiteit Yale.

Dit jaar is hij uitgenodigd om een lezing te geven aan studenten van de prestigieuze Harvard universiteit, terwijl acteur Ranbir Kapoor is benaderd door Yale.

SRK naar Harvard?
Volgens de laatste berichten hebben vertegenwoordigers van de Harvard University contact opgenomen met Khan en hem gevraagd of hij ergens in zijn drukke schema tijd over heeft om in maart een lezing te geven aan de studenten.

“Shah Rukh Khan zit helemaal volgeboekt en het is bijna onmogelijk voor hem om in maart naar Amerika af te reizen voor deze lezing”, aldus een van zijn medewerkers.

Iedereen herinnert zich de indrukwekkende speech van vorig jaar op de Yale-universiteit, maar de lezing aan Harvard schijnt specifiek gericht te zijn op de gang van zaken binnen de filmindustrie en behoeft iets meer voorbereiding.

De details en inhoud van de lezing worden nog besproken, maar sinds Khan een afgestudeerd econoom is die al jaren meedraait in de filmindustrie en een succesvol VFX bedrijf runt, is er gevraagd of hij de studenten inzicht kan verschaffen in de financiële kant van filmmaken in de grootste filmindustrie in de wereld.

Of Shah Rukh Khan inderdaad naar Harvard gaat is niet duidelijk.

Ranbir Kapoor naar Yale?
Nadat Yale vorig jaar Shah Rukh Khan welkom heette aan de universiteit, is er dit jaar gekozen voor Ranbir Kapoor. Kapoor is uitgenodigd door Yale om in april als gastdocent op te treden.

Kapoor is momenteel bezig met de opnames van Besharam. Zodra deze zijn afgerond, is hij van plan om naar Amerika te vertrekken.

Ondanks dat Kapoor afkomstig is uit een echte filmfamilie, is hij erin geslaagd om in korte tijd een naam voor zichzelf te creëren binnen de filmindustrie.  Kapoor wordt momenteel beschouwd als een van de beste acteurs van zijn generatie.

Iedereen sprak vol lof over zijn acteerprestaties in zijn laatste twee films Rockstar en Barfi! en dat maakte dat hij tevens twee jaar achter elkaar werd verkozen tot de Beste Acteur. Het is dus geen verrassing dat de jonge Kapoortelg is gekozen voor deze eer.

Yale lijkt echter een beetje een soort patroon te hebben…zal de volgende ‘Beste Acteur’ volgend jaar een speech mogen houden aan de Yale-universiteit?

Lees ook:Video: Bollywood acteur Shah Rukh Khan ontvangt eredoctoraat van de Universiteit van Edinburgh
Lees ook:Shah Rukh Khan ontvangt hoogtste eer Yale-universiteit
Lees ook:Yale: “Focus op Shah Rukh Khan’s leven en werk”
Lees ook:Excel Entertainment aangeboden als casus op Harvard
Lees ook:Kareena Kapoor wordt lerares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.