Breaking News! Salman Khan voorwaardelijk vrij

SalmanKhanDabanggGrote opluchting voor Bollywood acteur Salman Khan. De rechter heeft zijn straf opgeschort in afwachting van zijn hoger beroep en hij hoeft voorlopig niet naar de gevangenis.

De 49-jarige acteur werd op woensdag schuldig bevonden aan nalatig rijgedrag, rijden onder invloed, het veroorzaken van lichte en ernstige verwondingen. nalatigheid en dood door schuld en werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. De acteur ging in hoger beroep en de rechter besloot vandaag dat zolang zijn hoger beroep loopt, de acteur niet naar de gevangenis hoeft.

De rechter was er niet van overtuigd dat er redenen waren om af te wijken van de norm. Een straf kan namelijk worden opgeschort wanneer deze korter is dan een periode van zeven jaar. Hij zei tevens dat de rechten van de verdachte moesten worden beschermd.

Het hoger beroep op het vonnis van de rechtbank wordt behandeld in juli. In die tussentijd moet Salman Khan toestemming vragen om te reizen buiten India. Zijn borgsom is vastgesteld op 30.000 rupees (EUR 418,-).

De 49-jarige acteur was vandaag niet aanwezig bij de hoorzitting. Hij wachtte, samen met zijn familie, thuis op de uitspraak.

De voorwaardelijke invrijheidstelling betekent dat er dit jaar twee Salman Khan films zullen uitkomen: Bajrangi Bhaijaan en Prem Ratan Dhan Payo.

Lees ook:Live Updates: Gaat Salman Khan vandaag naar de gevangenis?
Lees ook:Bollywood-acteur Salman Khan veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf
Lees ook:Binnenlandse zaken: Waarom wordt verlof van Dutt steeds verlengd?
Lees ook:Shiney Ahuja veroordeeld tot zeven jaar cel
Lees ook:Familie Salman Khan bedankt fans voor hun steun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.