Preview: Milenge Milenge (9 juli 2010)

milengemilenge-2010-1bIs het hele leven vooraf bepaald, zelfs wie onze zielsverwant is? Dat is het thema van de film Milenge Milenge, een prachtig sprookje, dat ervoor moet zorgen dat je weer helemaal opnieuw verliefd wordt.

Magie bestaat, als je het toelaat, en soms komt het lot of het noodlot jou een handje helpen. Maar wanneer het gaat om liefde, en het vinden van die ene persoon met wie jij de rest van je leven wil doorbrengen, moet je dan het lot tarten om te zien of die liefde echt is of moet je jou zogenaamde lot volgen? Dit zijn de vragen waar de twee personages in de romantische komedie Milenge Milenge mee worstelen.

Preview
Amit (Shahid Kapoor) en Priya (Kareena Kapoor) ontmoeten elkaar tijdens een jeugdfestival in Bangkok. Amit leest het dagboek van Priya en doet zich voor als de ideale partner. Beide voelen zich al snel tot elkaar aangetrokken en besluiten samen een paar dagen in Bangkok City door te brengen. Aan het einde van het festival, wanneer ze klaar zijn om terug te keren naar Delhi, ontdekt Priya Amit’s ware aard en verliest het vertrouwen in hem. Ze beëindigt de relatie. 

Maar Amit beseft dat hij werkelijk van haar houdt. Hij probeert haar vertrouwen terug te winnen door haar te vertellen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Priya zegt dat als dat werkelijk is wat het lot wil, dan zullen ze elkaar in de toekomst zeer zeker ontmoeten.

Jaren vliegen voorbij. Amit keert terug uit Amerika en heeft een ware metamorfose ondergaan. Hij is nu de man geworden waar Priya altijd over droomde. Ook Priya is verder gegaan met haar leven. Ze is een succesvolle regisseur en heeft een relatie met een zanger. 

Beide staan op het punt om te trouwen, maar nog steeds is daar dat knagende gevoel dat ze hun ware geliefde hebben achter gelaten. Samen ondernemen ze nog een laatste poging om elkaar te vinden vlak voordat ze met iemand anders het huwelijksbootje instappen.

Eindelijk daglicht!
Deze charmante romantische komedie staat al vijf jaar op de planken om uitgebracht te worden. Diverse financiële en productionele problemen zorgden ervoor dat er jaren niet meer aan de film werd gewerkt, tot 2009.

In 2005 bevatte deze film alle juiste ingrediënten van zoete romantiek, maar of dat ook in 2010 ook geldt, daar komen we snel genoeg achter.

Milenge Milenge heeft in de hoofdrollen Shahid Kapoor, Kareena Kapoor Aarti Chhabria, Satish Shah, Kiran Kher, Delnaz Paul, Himani Shivpuri en Satish Kaushik. De film is geproduceerd door Boney Kapoor en geregiseerd door Satish Kaushik. Milenge Milenge draait vanaf 9 juli wereldwijd in de bioscopen, ook in Nederland.

Lees ook:Exclusieve Trailer: Milenge Milenge
Lees ook:Recensie: Kismat Konnection (18 juli 2008)
Lees ook:Preview: Jaane Kahaan Se Aayi Hai (9 april 2010)
Lees ook:Deepika Padukone: “Ik geloof in ware liefde”
Lees ook:Preview: I Hate Luv Storys (2 juli 2010)

4 reacties op “Preview: Milenge Milenge (9 juli 2010)

  1. Lauren

    would love to see germany in the final..they have been so good. holland is there already, me going there on 18th so wish them well too…
    about 9 hours ago via web

    shahrukh khan via twitter! =)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Charla Manohar

      Hoi Lauren,

      Lange tijd niets van je gehoord :D Blij dat je er weer bent.

      Die reactie is morgen idd te lezen op Bollywood Blog.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Pim

    Weer eens gejat, dit keer van Serendipity.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Lauren

    hahaha jaa :D
    ik vond milenge milenge best een slechte film. En vooral omdat het zoland heeft geduurt, dan verwacht je er wel meer van ..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.