Priyanka Chopra wil weer kind zijn

“Volwassen zijn brengt teveel verantwoordelijkheden met zich mee”, aldus Priyanka Chopra op Twitter. Zij wil gewoon weer kind zijn en genieten van de vrijheid en onschuld van het kind zijn.

“Volwassen zijn is stom! Te veel verantwoordelijkheid…toen ik klein was kon ik niet wachten om volwassen en onafhankelijk te zijn… maar nu….Ik wou dat ik terug naar school kon.”

De 29-jarige denkt terug aan hoe besluitvorming vroeger zo’n eenvoudig proces was. “Bijvoorbeeld…vroeger waren mijn grootste problemen niet studeren voor een repetitie, de leuke buurjongen of wat voor kleding ik aan moest….aaaah… de dagen van eenvoud.”

“En het grappigste is dat we allemaal gewoon niet konden wachten om volwassen te worden … zelfs als onze ouders ons vertelden dat we het niet leuk zouden vinden om volwassen te zijn … hoe ouders altijd gelijk hebben! … Vroeger kon je heel gemakkelijk een beslissing terugdraaien…het zou toch geen grote gevolgen met zich meebrengen. Maar nu is het maken van een keus eng,” voegt Chopra toe.

Vind jij volwassen zijn leuk of wil jij ook liever weer kind zijn?

Lees ook:Sukhwinder Singh: “Middelmatige componisten verschuilen zich achter itemsongs”
Lees ook:Priyanka Chopra niet comfortabel met naaktheid in films
Lees ook:Aamir Khan voor derde keer vader
Lees ook:Recensie: Kidnap (1 oktober 2008)
Lees ook:Jism 2 in de maak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.