Theatrical Trailer ‘Dil Bole Hadippa’

Op 18 september verschijnt de film ‘Dil Bole Hadippa’ in de Nederlandse bioscopen. Bollywood.blog.nl geeft jullie alvast een voorproefje van deze kleurrijke Indiase film.

‘Dil Bole Hadippa’ is een ode aan de never-say-die spirit van India. Voor de eerste keer zullen we de combinatie van Shahid Kapoor en Rani Mukherjee zien. Ze nemen je mee in een spel vol romantiek, passie en dromen.  

Veera (Rani Mukherjee) is een tomboy-girl met grote dromen, maar het leven in een klein dorp biedt haar niet de mogelijkheid om die dromen waar te maken. Veera werkt in een lokale theatergroep en droomt ervan om cricket te spelen met legendes Sachin Tendulkar en Mahinder Singh Dhoni.
Rohan (Shahid Kapoor) is een coach van een cricketteam in Engeland, maar hij keert terug naar India om het cricketteam van zijn vader aan de overwinning te helpen na acht jaar verlies.

In het dorp van Veera is het verboden voor meisjes om cricket te spelen. Ze vermomd zich als man om toch haar droom te verwezenlijken.  Haar inzicht op het veld wordt beloond met een plaats in het cricketteam en Veera is nu officieel Veer Pratap Singh.

‘Dil Bole Hadippa’ draait vanaf 18 september in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Review: Dil Bole Hadippa (18 september 2009)
Lees ook:Duitsers stemmen massaal op Dil Bole Hadippa als Beste Film 2009
Lees ook:Sikh gemeenschap uit ontevredenheid over ‘Dil Bole Hadippa’
Lees ook:Rani enthousiast over Dil Bole Hadippa
Lees ook:‘What’s Your Rashee’ en ‘Dil Bole Hadippa’ op het Toronto Film Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.